Bærum Energiomsetning


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Fastpris
Pris:Ikke oppgitt
Månedlig fastbeløp:Ikke oppgitt
Prisgaranti:Ingen
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:12 måneder

Kontaktinfo:

Adresse: Lysaker Torg 5, 1366 Lysaker

Nettsted: https://www.baerumenergi.no/

Telefon: 674 83 490

Åpningstider:

Mandag–fredag: 8:00–16:00

Lørdag og søndag: Stengt

Et nasjonalt selskap med et lokalt hjerte – det er visjonen til Bærum Energiomsetning. Selskapet ble startet opp av personer som har lang fartstid i energinæringen, og satser på trygghet og fleksibilitet.

Bærum Energiomsetning satser også på fornybar energi, og bidrar til en rene planet og et bærekraftig klima gjennom sine satsningsområder. Som en aktør med hjerte for det lokale, støtter også selskapet den lokale idretten og gir tilbake til lokalsamfunnet gjennom både økonomiske bidrag og arbeidsplasser lokalt i kommunen. Selskapet har lokaler på Lysaker i Bærum kommune.

Strømavtaler og priser

Vinterkampen

Dette er en strømavtale med fastpris, hvorav prisen fastsettes for en periode av gangen. Fra 1. oktober til 30. mars er fastprisen den samme, mens fra 1. april til 30. september vil den variere fra måned til måned. kWh-prisen baserer seg på innkjøpsprisen til Bærum Energiomsetning i den aktuelle perioden. Prisen per kWh inkluderer elsertifikat, moms og eventuelle andre kostnader knyttet til strømavtalen. Denne avtalen har en bindingstid på 12 måneder. Dersom avtalen sies opp før denne tid, blir kunder belastet 69 kroner per gjenværende måned pluss 22 øre/kWh basert på estimert forbruk den gjenvære avtaleperioden.

Bedrifter

Bærum Energiomsetning tilbyr strømavtale med forvaltning til bedrifter. Forvaltning betyr at en strømforvalter handler i større volum av strøm når prisen er lav. Dette gir i gjennomsnitt lavere priser enn spotpris, og kunder får reduksjon i kWh-pris om forvalter har oppnådd bedre pris enn spotprisen. Denne avtalen baserer seg på et kraftfond, og bedrifter kan ta kontakt med selskapet direkte for å få et tilbud. Prisen er 69 kroner per måned, og påslaget er 0,9 øre/kWh.

Dekning

Bærum Energiomsetning tilbyr strømavtaler i hele landet.

Fordeler

-Fastprisavtale til private

Ulemper

-Tilbyr ikke spotpris
-Få ekstra tjenester
-Lang bindingstid

Flere tjenester og produkter

Fornybar energi

Dette er en garanti som dokumenterer at kunder har reservert produksjon av fornybar energi i markedet som tilsvarer kundens eget forbruk. Bærum Energiomsetning kjøper alle opprinnelsesgarantier fra vannkraftproduksjon. Denne tjenesten koster 69 kroner per måned.

Elprissjekken

Denne fordelen gir kunden tilgang til å ta kontakt med selskapet og binde strømprisen sin i to til seks måneder. Det er eksperter hos Bærum Energiomsetning som gir rådgivning i forbindelse med binding av prisen, og de kan kontaktes så ofte kunden selv ønsker. Tjenesten koster 39 kroner per måned.


Annonselenke