Aurland Energiverk


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Fastpris
Pris: Fastpris på 32 øre/KWh + 8,00 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:00,00 kr/mnd
Prisgaranti:12 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:12 måneder

Kontaktinfo:

Adresse: Flåmsdalsvegen 115, 5743 Flåm

Nettsted: https://www.aev.no/

Telefon: 57 63 20 90

Åpningstider:

Tirsdag–torsdag: 10–14

Fredag–søndag: Stengt

Selskapet Aurland Energiverk driver med produksjon og distribusjon av elektrisitet. De har en avtale med Aurland kommune om å kjøpe all konsesjonskraften som kommunen har rett til å ta ut. Dette er en kompensasjon fra kraftutbyggingen i kommunen, og selges videre av Aurland Energiverk til kunder. Målet deres er å gi kundene så billig strøm som mulig, samtidig som at kommunen får en liten fortjeneste på konsesjonskraften.

Aurland Kommunale Kraftlag startet i 1972, og 1. januar 1992 gikk selskapet inn i Voss og Omland Energiverk AS. Tre år senere trakk Aurland kommune seg ut av dette samarbeidet, og stiftet Aurland Energiverk AS. 01. desember 2021 slo selskapet seg sammen med det regionale nettselskapet Sygnir.

Strømavtaler og pris

Aurland Energiverk tilbyr to strømavtaler til fastpris til privatkunder, og to til bedriftskunder. De har én med bindingstid, og én uten for hver av kundegruppene. Om du bryter avtalene med bindingstid før avtalen er over, kreves et bruddgebyr. Strømavtalene er kun tilgjengelig for de som bor i Aurland, men hvis du flytter ut av området mens du har en avtale med bindingstid slipper du å betale bruddgebyret. Da overføres strømavtalen til leverandøren din i ditt nye område i stedet.

Kraftpris 2023 år uten binding

Denne avtalen koster 36 øre per kWh og har et påslag på 9 øre per kWh. Den er litt dyrere, siden den ikke har noen bindingstid. Avtalen kan bestilles i løpet av hele 2023.

Fastpris 1 år uten binding – næring

Strømavtalen koster 36 øre per kWh, og har i tillegg et påslag på 9 øre per kWh. Også denne avtalen er litt dyrere enn alternativet for bedrifter, da også denne ikke har noen bindingstid.

Dekning

Aurland Energi selger bare strøm til kunder som bor i Aurland.

Fordeler

-Avtaler både for bedrifter og privatpersoner
-Lave påslag
-Min side
-Deler av fortjenesten går tilbake til Aurland kommune
-Samme pris for privat- og bedriftskunder

Ulemper

-Strømavtalene tilbys bare til innbyggere i Aurland
-Påslag på begge strømavtalene
-Ingen app
-Korte åpningstider
-Få avtaler å velge mellom

Flere tjenester og produkter

Min side

Inne på Min side kan du blant annet bestille ny kraftavtale og få en oversikt over abonnementene dine. Du kan også se tidligere fakturaer og oppdatere din kontaktinformasjon. Hvis du er kunde hos Aurland Energi, men ikke har logget på Min side før, må du registrere en ny bruker før du kan benytte deg av fordelene på siden.


Annonselenke