Andøy Energi


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 4,20 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:35 kr/mnd
Prisgaranti:Ikke oppgitt
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Postboks 3, 8493 Risøyhamn

Nettsted: https://andoykraft.no/

Telefon: 761 15 500

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 07.30 – 15.00

Lørdag – Søndag: Stengt

Strømleverandøren Andøy Energi har som formål å kjøpe og selge strøm. De driver også produksjonsanlegget i Lovika Kraftstasjon, som er et vannkraftverk.

Selskapet ble startet opp i 1946, som et samarbeid mellom kommunene Bjørnskinn, Dverberg og Andenes, og het da Andøy Kraftlag. Da de tre kommunene som eide selskapet ble slått sammen i 1964, ble strømleverandøren et rent kommunalt elverk. Selskapet byttet da navn til Andøy Kommunale Kraftverk. I 1994 ble det omdannet til et aksjeselskap med navn Andøy Energi AS.

Strømavtaler og priser

Garantikraft

Denne avtalen følger prisene fra strømbørsen, samtidig som den garanterer at strømprisen ikke overstiger det gjeldende pristaket. Prisene kan bli endret med to ukers varsel. Pristaket fra 13.12.2021 var satt på 1,50 kroner per kWh. I tillegg kommer et månedlig fastbeløp på 35 kroner. Avtalen er dessverre bare tilgjengelig for kunder i Nord-Norge akkurat nå, på grunn av store prisforskjeller.

Innkjøpspris

Dette er en strømavtale med spotpris. Du betaler det samme som selskapet kjøper inn strømmen for, i tillegg til et påslag på 4,2 øre per kWh. Denne avtalen har og et månedlig fastbeløp på 35 kroner.

Dekning

Andøy Energi leverer strøm til hele Norge, men den ene strømavtalen er for tiden bare tilgjengelig i Nord-Norge.

Fordeler

-Spotprisavtale
-De tilbyr bredbåndspakker med Nordlysnett
-Kunder kan få strømforsikring

Ulemper

-Begge avtalene har et fast månedsbeløp

Flere tjenester og produkter

Strømforsikring

Dette er en forsikring som kan gi deg litt ekstra trygghet i hverdagen. Hvis noe av det elektroniske inventaret blir ødelagt, trenger du ikke å betale noe. Ødeleggelser som følge av for eksempel overspenning eller elektrisk feil blir som regel dekket av innboforsikringer, men da må du fremdeles betale en egenandel. Med denne forsikringen slipper du det.

I tillegg får du ingen regning hvis du blir sykemeldt eller om du skulle bli arbeidsledig. Denne ordningen varer i hele 6 måneder, men har et maksbeløp på 5 000 kroner per måned. Forsikringen koster 45 kroner per måned.

Nordlysnett

Med Nordlysnett tilbyr Andøy Energi også bredbånd. Kabelen strekker seg fra Svalbard, og går i land i Andøy. Derfra går den videre til Harstad, hvor den kobles på resten av internettet. Nordlysnett har tildelt en del av kabelen mellom Andøy og Harstad.

Hos Nordlysnett kan du velge mellom tre forskjellige pakker, basis, medium og pluss. I tillegg til pakkeprisene kommer et etableringsgebyr. Pakkene har en bindingstid på 12 måneder.


Annonselenke