Agva Kraft


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 14,90 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:49,00 kr/mnd
Prisgaranti:2 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Strandveien 35, 1366 Lysaker

Nettsted: https://www.agva.no/

Telefon: 67 11 44 66

Åpningstider:

Mandag–fredag: 09:00–17:00

Lørdag og søndag: Stengt

Lavprisleverandøren Agva Kraft er et relativt nytt selskap. De ble etablert i januar 2015, som et datterselskap av Tellinet Energi, som ble stiftet i 2003 og leverer strøm til både bedrifter og privatkunder. Selskapet leverer utelukkende fornybar energi, er sertifisert gjennom ordningen Miljøfyrtårn, og har avgitt klimaløftet.

Som leverandør av fornybar energi tilbyr Agva Kraft strøm både til privatkunder og små og mellomstore bedrifter over hele Norge. Ambisjonen deres er at det skal være enkelt, miljøvennlig og kostnadseffektivt for kundene. Derfor har selskapet valgt heldigitale løsninger. Det betyr at alt skjer på nett, fra bestilling via nettsidene deres til fakturaen som kommer rett til nettbanken.

Agva Kraft vektlegger miljø i både innkjøp og forbruk av strøm. All strøm de kjøper inn er fornybar og kommer med 100 % opprinnelsesgaranti. Dette betyr at produsentene av strømmen garanterer for at strømmen er grønn. Agva støtter også WWFs arbeid for å beskytte naturen mot ytterligere klimaendringer.

Fordi selskapet ønsker å være rimelig, kjører de kampanjer i tillegg til faste priser. Slik ønsker de å utfordre andre strømleverandører til å sette ned prisene. Derfor finner du gjerne Agva Kraft på toppen av både offisielle og private strømprisbarometre.

Strømavtaler og priser

Agva Kraft tilbyr en rekke spotprisavtaler, som kan variere basert på hvilken landsdel du bor i. Spotprisavtaler anses å gi deg den laveste strømregningen over tid.

Agva Spotpris

Dette er Agva Krafts mest populære strømavtale. Et fast månedsgebyr på 49 kroner kommer i tillegg til månedlig påslag. Avtalen har ingen bindingstid, og er tilgjengelig for privatkunder.

Agva Spot12

Denne strømavtalen tilbys som en kampanje til nye kunder i 12 måneder. Kampanjen gir deg et fast avslag hver måned i ett år. Avtalen kommer uten noe fast månedsgebyr. Når avtaleperioden på 12 måneder er over overføres du til strømavtalen Agva Spotpris.

Agva Spot – Kampanje

Denne kampanjen tilbys også bare til nye kunder. Den garanterer et fast avslag på prisen hver måned, akkurat som Agva Spot12. Kampanjen varer kun i én måned. Etter det overføres du til strømavtalen Agva Spotpris. Kampanjen har ingen bindingstid eller månedsgebyr.

Agva Web

Med denne avtalen får du et fastsatt avslag. Den har ingen bindingstid eller fast månedsgebyr. Agva Web er en kampanje som bare tilbys til nye kunder. Etter to måneder overføres du til bestselgeren Agva Spotpris.

Agva Superspot

Med Agva Superspot får du et fast påslag per måned per kWh. I tillegg kommer det et fast månedsgebyr på 39 kroner. Avslaget på strømprisen og månedsgebyret er låst i 12 måneder. Når det første året er over blir du automatisk overført til strømavtalen Agva Spotpris.

Agva Spotpris Bedrift

Denne strømavtalen passer for mindre virksomheter. Agva Spotpris Bedrift kommer med et påslag per kWh i tillegg til spotprisen. Avtalen har også et fast månedsgebyr på 39,20 kroner. Prisen inkluderer mva. Bestiller bedriften din denne avtalen før januar er over, får du de første 6 månedene uten månedsgebyr.

Dekning

Agva Kraft selger strømavtaler til hele Norge.

Fordeler

– Spotprisavtaler
– Flere kampanjer
– Tilbyr strømavtaler til både privat- og bedriftskunder
– Egen app
– Flere løsninger som kan hjelpe deg med å spare penger

Ulemper

– Tilbudskampanjene er ofte korte
– Alle de faste avtalene har et påslag på strømprisen
– Relativt høye priser for å være en lavprisleverandør

Flere tjenester og produkter

Agva True Energy

Som kunde hos Agva Kraft kan du både laste ned og bruke appen deres gratis. Appen lar deg automatisere energiforbruket ditt til de tidspunktene strømprisen er på sitt laveste. Det betyr at du ikke selv trenger å overvåke strømprisene time for time.

Agva True Energy El-bil

Appen lar deg også optimalisere ladingen av din elbil. Du kan blant annet tilpasse ladingen til dine behov og ønsker. For eksempel kan du velge å lade bilen ved bruk av hovedsakelig fornybar energi. I tillegg kan du bestemme ting som maksimal ladeprosent eller minimum kjøreavstand. Noen bilmerker er direkte kompatible, mens andre blir det gjennom ladeboksen sin. Om du lurer på om bilen din kan lades automatisk med Agva True Energy El-bil, kan du finne en liste over kompatible merker og modeller på selskapets hjemmesider.

Agva True Energy Smart Home

I appen finner du også funksjonen Agva True Energy Smart Home. Med appen og Home Connect og IFTTT, en gratis nettbasert plattform, kobles de smarte hvitevarene dine sammen over Wi-Fi. Appen har all data om strømmen i ditt område, og kan starte maskinene for deg enten når det er lavest pris eller mest miljøvennlig. Med denne funksjonen kan du for eksempel programmere oppvaskmaskinen og vaskemaskinen din til å starte når strømmen passer overens med preferansene dine om pris eller klima.

Min side

I tillegg til appen tilbyr Agva Kraft tjenesten Min side. Her kan du blant annet finne kopier av tidligere fakturaer og se detaljene i strømavtalen din. I tillegg finner du her din målepunkt-ID og kan følge med på forbruket ditt.


Annonselenke