Øvre Eiker Strøm


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Spot
Pris:Spot + 5,99 øre/KWh
Månedlig fastbeløp:39,00 kr/mnd
Prisgaranti:12 måneder
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Skotselvveien 29, 3302 Hokksund

Nettsted: https://www.oeenergi.no/strom/

Telefon: 32 25 14 00

Åpningstider:

Mandag–fredag: 09:00–15:00

Lørdag og søndag: Stengt

Strømselskapet Øvre Eiker Strøm er et lokalt selskap som er heleid av Øvre Eiker kommune. Deres mål er å sikre sine kunder lokalt produsert og stabil strøm til konkurransedyktige priser. Øvre Eiker Strøm bidrar til lokalsamfunnet gjennom lokale arbeidsplasser, og gir også tilskudd og andre støtteordninger til lokale lag og foreninger.

Strømavtaler og priser

Eiker Enkel

Denne avtalen gir kunder strøm til timespotpris fra NordPool. Avtalen kommer med et påslag på 4,99 øre/kWh, som inkluderer moms og lovpålagt el. sertifikat. Kunder betaler derimot ikke noe fastledd for denne avtalen. Det er ingen bindingstid eller bruddgebyr, og prisen er fast i minst seks måneder.

Eiker Spot

Dette er den mest populære strømavtalen fra Øvre Eiker Strøm. Avtalen gir kunder strøm til spotpris, som følger prisen time for time på kraftbørsen. Påslaget på denne avtalen er 5,99 øre/kWh, og det månedlige fastleddet er 39 kroner per måned. Prisgarantien på påslaget er 12 måneder, og det er ingen bindingstid eller bruddgebyr.

Grønn Kraft Vestfossen

Dette er en spotprisavtale som gir garanti for at strømmen kommer fra det lokale kraftverket i Vestfossen. Prisen følger kraftbørsen NordPool time for time, og kommer med et påslag på 6,99 øre/kWh. Fastleddet er på 39 kroner per måned. Avtalen kommer uten bruddgebyr og bindingstid, men er kun tilgjengelig for 500 kunder. Her gjelder det altså å være først ute.

Dekning

Øvre Eiker Strøm selger strøm til hele landet.

Fordeler

-Flere strømavtaler å velge mellom
-Prisgaranti på to av avtalene
-Flere apper
-Løsning for smart lading av elbil

Ulemper

-Høye påslag

Flere tjenester og produkter

Øvre Eiker Strøm App

I Øvre Eiker Strøms egen app kan kunder følge med på kundeforholdet sitt til selskapet. Her finner de blant annet strømavtalen sin, og kan gjøre endringer hvis ønskelig. I appen får kunder også oversikt over forbruket sitt, fakturaer og tilgang til smartlading av elbilen.

Strømprisapp True Energy

Denne appen gir kunder oversikt over strømprisen time for time, som gjør det mulig å tilpasse forbruket i henhold til strømprisen. I appen vises strømprisen for dagen i dag og i morgen.

Elbillader

Øvre Eiker Strøm har en egen nettbutikk hvor de selger elbilladeren fra Easee. Laderen kan kjøpes og betales gjennom strømregningen mot 12 måneders binding. Kunder kan også velge å betale for laderen med en gang.

Prisen er 267 kroner per måned, eller 16 990 kroner ved å betale alt på én gang. Installasjon er inkludert i prisen.


Annonselenke