Årdal Kraftlag


Annonselenke

Mest populære avtale:

Strømavtale:Variabel fastpris
Pris: Fastpris på 160 øre/KWh fra og med 01.02.2023
Månedlig fastbeløp:39,00 kr/mnd
Prisgaranti:1 måned
Fakturering:Etterskuddsvis
Bindingstid:Ingen

Kontaktinfo:

Adresse: Utladalsvegen 1, 6884 Øvre Årdal

Nettsted: https://www.ardal-kraftlag.no/

Telefon: 47 57 64 86 00

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 07.30-15.00

Lørdag – Søndag: Stengt

Dette er et datterselskap av Årdal Energi Holding AS. De kjøper og selger strøm til Årdal kommune. I tillegg til å levere ren kraft til innbyggerne i Årdal, vil de gi kundene sine best mulig service. Strømleverandøren er også en aktiv støttespiller i lokalsamfunnet. De sponser både idrettslag og organisasjoner i kommunen.

Gjennom eierne sine streber Årdal Kraftlag for å levere konkurransedyktig strømavtaler til innbyggerne i Årdal. I tillegg til hovedoppgaven sin som omsetter av strøm er Årdal Kraftlag også engasjert i bredbåndsselskapet Årdalsnett.

Strømavtaler og priser

Standard variabel kraftpris

Dette er den eneste strømavtalen som Årdal Kraftlag tilbyr. Avtalen har en kraftpris som varierer til dels med markedsprisen, og til dels justeres av styret i selskapet. Strømprisen er fastsatt i minst 30 dager om gangen, og endringer i prisen varsles 30 dager i forkant.

Avtalen har ingen bindingstid og ingen månedlig fastbeløp. Fra 1. februar 2023 var strømprisen deres satt til 160 øre per kWh.

Dekning

Årdal Kraftlag tilbyr bare strømavtale til innbyggere i Årdal kommune.

Fordeler

-Strømavtalen har ingen bindingstid eller månedlig fastbeløp
-Strømprisen er fastsatt i 30 dager
-Tilbyr bredbånd gjennom Årdalsnett

Ulemper

-Bare én strømavtale
-Avtalen er kun tilgjengelig for kunder i Årdal kommune
-Ingen app

Flere tjenester og produkter

Årdalsnett

Høsten 2000 så Årdal kommune behovet for å utvide bredbåndstilbudet i kommunen, og Årdalsnett ble stiftet 21. mai 2015. I dag er leverandøren eid av blant annet Årdal Kraftlag og de tilbyr både internett og TV til kundene sine. Med Wifi Premium får kunden en stabil internettilkobling med god hastighet. Denne ruteren skal dekke behovene både i dag og i fremtiden.

Årdalsnett tilbyr også TV-pakker fra Telia. Med en Telia Box kan kunden sette sammen sin egen kanalpakke og velge hvilke strømmetjenester de vil ha. I tillegg er Chromecast innebygget i boksen.

Hvis man laster ned appen Telia Play kan man også se på TV-kanalene og strømmetjenestene når og hvor man vil. Appen kan laste ned både på Google Play og App Store.

Min side

På Min side finner kunder blant annet forbrukshistorikken sin, slik at de alltid har oversikt. Kunder kan også finne fakturahistorikken sin her, og oppdatere kundeinformasjonen. For å kunne logge inn må man først registrere en bruker.


Annonselenke